Överkonsumtion av sportklockor?

Nytt på armen, en Suunto 3 Fitness!

Jag är naturligtvis den förste att erkänna att jag inte alls har något behov av fler sportklockor, särskilt inte nu när jag inte sportar what so ever. Trots det gick jag och spontanköpte mig ännu en Suunto-klocka till min redan ganska fina samling, i förra eller om det var förrförra veckan. Förvisso begagnat, vilket jag säger till mig själv för att rättfärdiga det lätt onödiga inköpet en aning, men ändå.

Modellen heter Fitness 3 och den har inga funktioner jag egentligen är särskilt intresserad av. Sådana funktioner jag däremot använder i sportklockor, som GPS, har den inte. Det går dock att koppla upp den mot mobilen via blåtand och på så sätt använda mobbens GPS för att få klockan att visa korrekt hastighet och distans på exempelvis en promenad eller ett löppass. Men nu var det inte för funktionen jag köpte den. Jag har två riktigt bra sportklockor för det. Min supergamla Ambit 2R (vit med neonarmband i bilden) hänger fortfarande med, och så har jag förstås favoriten, min superfina Spartan Ultra i svart och guld. Nä, den här köpte jag helt och hållet för att den är snygg till vardags, det erkänner jag. Den är smäckrare på handleden än de andra och armbandet är förvisso i silicon men ser ut mer som ett vanligt klassiskt klockarmband, snygg till en vit t-shirt och sommarfräkniga armar!

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *