JÄTTEGRAVID

Jahapp, här har det alltså fortfarande inte kommit ut någon bäbis trots att jag nu har gått 9 dagar över vår tredje och sista beräknade förlossningsdag. Jag är alltså i graviditetsvecka 42, lika bra att göra det här med att vänta barn riktigt ordentligt så att en vet hur det känns liksom… Om ett par timmar ska jag på vår sista rutinkontroll också som idag blev flyttad till en annan hälsocentral. En sjuksköterska ringde i morse och meddelande att min barnmorska blivit sjuk men att de, eftersom jag är JÄTTEGRAVID (hon betonade verkligen ordet när hon sa det), har klämt in mig på lunchen hos en annan barnmorska på en annan hälsocentral. Hon kommer då att skriva en remiss för planerad igångsättning, preliminärt till i nästa vecka, förutsett att alla värden ser fortsatt bra ut idag alltså.

Så, fredag idag alltså och det ser ut att bli finväder. Bara fyra plusgrader på termometern när jag vaknade i morse men jag tror att det kommer att värma på framöver dagen och helgens prognos ser riktigt bra ut. Vad har du för helgplaner?

(Visited 57 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Nipe 31 augusti, 2018 at 11:23

  Spännande och shit vad gravid du är! En underbar bild på dig och din mage.
  Gick över 10 dgr med vår minsting och visst var det jobbigt men samtidigt rätt mysigt. Allt stod liksom på vänt och man kan bara kapitulera inför faktum att man inte visste vad dagen skulle innehålla.
  I helgen ska ovan nämnda son köra sin första triathlon (nu är han 11). Dottern ska tävla USM i orientering så jag ska vara supportive mother för den ena och följa en tävling via livebevakning i mobilen, svettigt ?

  Reply
  1. Sara Borg 31 augusti, 2018 at 13:50

   Vilken spännande helg! Kul med aktiva kids ? Och tack för dina fina ord ?

   Reply
 2. Pingback: En hyllning till kvinnokroppen och powerwoman – Sara Borg

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *