Min fredag!

Hörrni, det är visst fredag idag! För min del blandas dagarna ihop och jag är glad över att min klocka hjälper mig hålla koll på fler saker än bara tiden, annars skulle jag konstant gå runt snurrig utan att veta vilken veckodag det är.

Hur har din dag varit? Längtar du efter helg? Här kommer ett axplock från min dag som föräldraledig med Stina 12 dagar gammal!

Jag har:

  • Ammat hungrig bäsi. Hon kom ut liten men herrejösses vilken aptit hon har, och ja, hon växer så det knakar!
  • Gått på en halvtimmespromenad med Stina i barnvagn och upptäckt att jag inte längre är långsammast på byn – hurra! I flera månader har jag (pga foglossning) blivit omkörd av rullatormaffian på mina promenader, men idag höll jag samma tempo som vanligt fölk som var ute och gick.
  • Lagat och ätit en ostomelett till lunch. Glömde den i stekpannan så den blev lite väl hård och inte alls så krämig som jag hade velat ha den.
  • Bytt X antal bajsblöjor. Min unge är en riktig skitunge, bokstavligt talat. Hon föddes insmetad i bajs (I will tell you all about it later) och det där bajsandet har fortsatt.
  • Druckit kaffe och läst lite i den här boken som jag fått i present av min lillasyster Emma med sambo.
(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *