Mekkvällen med She Rides på Velo

I onsdags fixade vi She Rides-ambassadörer en efterlängtad mekkväll tillsammans med cykelbutiken Velo Rapide i Östersund. Erika hade roddat det hela tillsammans med John och Anders i butiken, Helena anslöt som kakansvarig och jag, Stina och Lars bidrog med frukt för ett halvt kompani. För ja, kvällen blev populär! Hela 70 personer anmälde intresse när vi kollade av hur många som gillade idén för några veckor sedan, och när det väl blev dags hade drygt 40 anmält sig och var på plats. Det var betydligt fler än vi hade trott och därför blev det mer teori än praktik, men Velo lovar fler tillfällen så det kommer ges möjlighet att öva mera på plats framöver. Vi fick hålla till i det stora parkeringsgaraget under butiken, där John gick igenom lite basic grejor som är bra att kunna, såsom att smörja kedjan, fixa en punktering och justera växlar.

Efter drygt en timme tog vi paus för fika och lite shopping och mingel uppe i butiken. Det var trångt men hjärtlig stämning.

När vi närmade oss slutet vaknade Stina, som sovit större delen av tiden i bärselen, så då smet vi hemåt med en hungrig bäbis i bilen.

(Visited 37 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Elna - Cykellycka, mjölksyra & äventyr 18 september, 2018 at 11:08

  Kakor, frukt och ett halvt kompani – vilken kväll. Önskar jag varit där och blir sugen på att fixa något liknande här! Fint att Stina tidigt får lära sig meka också <3

  Reply
  1. Sara Borg 18 september, 2018 at 16:37

   Vi hade ÄLSKAT att ha dig här! ? Klart ni ska ordna mekkväll också, jag tror det blir minst lika uppskattat nere hos er ??

   Reply
 2. Pingback: Höstens preliminära plan för She Rides Östersund/Åre – Sara Borg

 3. Pingback: Mekkväll med She Rides och Velo Rapide nu på torsdag! – Sara Borg

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *