Livet som föräldraledig

Jahapp, idag är det alltså två veckor sedan vi kom hem från BB med Stina och livet som föräldraledig började. Vi har förvisso haft något inbokat nästan varje dag sedan dess, men den största delen av tiden skrotar jag ändå runt hemma i mina nu lite förstora och ganska sunkiga preggoträningskläder – inget vidare fancy och glamoröst precis. Kläder generellt känns okul för det är trixigt att klä på kejsarsnittmagen. De flesta byxor jag äger går bort pga att de skaver mot såret, så möjligheterna att klä sig kul är inte jättestora.

Men så idag när vi skulle till BVC för att väga och mäta Stina lyckades jag. Ett spontant shoppingfynd från igår visade sig sitta klockrent. Jag ryckte åt mig ett par lösa byxor med resår i midjan på Kappahl, utan att prova dem, när jag skulle köpa kläder till Stina. Faktum är att jag kände mig så fin i dem idag att jag efter 30 minuter hos barnsköterskan och sedan apoteket inte ville åka hem utan frivilligt körde till återvinningen för att sopsortera, vilket typ aldrig har hänt. Jag drar mig alltid för det och har kört runt med bagaget fyllt med plast och papper i flera veckor nu. Allt för att få ha på mig vanliga kläder och vistas bland folk en liten stund till. Livet som föräldraledig alltså… ?

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *