Åre-peppen!

Nu är det bara en endaste ynka liten vecka kvar innan vi som vanligt åker på höst-helg till Åre med familjen, och jag är såååå pepp! Vi har varit i väg i ett gäng år nu, i lite olika konstellationer, men den här gången är det alla systrar med sambos och kiddos som ska med. Det innebär att det blir för trångt om sovplatser i lägenheten så Lars, Stina och jag lyxar till det med att bo på hotell i år. Det kan en väl få unna sig som nybliven familj va?! Troligen ansluter resten av gänget för gemensam hotellfrukost också på lördagen och sedan får väl väder och lust styra vad mer vi hittar på.

Åre-helgerna förr om höstarna har inkluderat allt ifrån mysiga middagar i lägenheten, restaurangbesök, topptur på Skutan, mtb-cykling i Vålådalen (bilden ovan), strosande på höstmarknaden, Blanktjärnsrundan, provsittning i en brandbil, utflykt med fika till Fröå tjärn, löpning till Nulltjärn, lunch på Broken, kabin- och bergbana… och så vidare…

På fredag checkar vi in på Holiday Club, som Lars var med och byggde en gång i tiden. Även stationshuset (som också syns till höger i bilden ovan) har han snickrat på, jag undrar om inte panelen på fasaden är ett av hans ”verk”?! Han jobbade i Åre när vi träffades 2005 och några år framöver, om jag inte minns fel sålde han sin lägenhet där 2007, så visst har vi hängt en del tillsammans i byn även förr.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *