Alltid i mitt kylskåp

En lakritschia med hallon funkar alltid!

Det här med amning hörrni, det gör mig verkligen konstant hungrig och törstig, vilket väl inte vore något större problem att lösa om det inte vore för att jag har en 3,5-veckors bäbis som också lyckas vara precis det ungefär precis när jag är det. Då gäller det att vara förberedd och se till att det finns nödproviant hemma som går snabbt att fixa till den ammande mamman. Även icke-ammande personer kan såklart vara i behov av ett snabbt och gott mellis hemma eller på jobbet, så här kommer några tips från mig på vad du kan ladda kylen med.

Det här finns (nästan) alltid i mitt kylskåp:

  • Kokta ägg
  • En stor glasburk med chiapudding (chiafrön, grädde, vatten och lakritspulver)
  • Rysk yoghurt
  • Keso
  • Små portionsskålar med hallon (bara att sleva upp chia eller yoghurt och keso, samt toppa med valfria frön)
  • Goda pålägg (ost, leverpastej eller prickig korv) att slänga på smörgåsen
(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *