Hipp hipp hurra för Stina 1 månad idag!

Jag tycker alltid att tiden går väldigt snabbt, men september 2018 måste ha varit den snabbaste månaden någonsin? Tänk att hon blir en månad idag, vår lilla tjej. Den första tiden med Stina har verkligen sprungit iväg och förutom att hon växer rent fysiskt både på längden och bredden så märks det också väldigt tydligt i hennes utveckling förstås. Alldeles nyss var hon bara ett litet knyte men nu börjar hon vara uppmärksam på ett helt annat sätt.

I helgen var vi i Åre och bodde på hotell, vilket fungerade klockrent, men sedan vi kom hem har Stina varit gnälligare och mindre nöjd än vanligt. Om det beror på att hon blev lite överstimulerad där eller om den där utvecklingsfasen som skulle komma vid fyra veckor inföll exakt på dagen låter jag vara osagt, men något är det. Tack och lov sover hon dock nästan bättre än någonsin på natten, så det får jag vara glad för även om dagarna är lite sisådär.

I morgon är det dags att väga och mäta igen och det ska bli spännande att se hur mycket hon har vuxit sedan sist, vår stora lilla tjej. Den här veckan kommer jag att smyga igång med mer rörelse för mammakroppen också, utöver de dagliga promenader som jag går med barnvagnen. Jag kommer utgå lite från mamma-träningsboken som jag fick i present när Stina föddes, och mer om det får vi ta i ett eget inlägg för nu är det dags för blöjbyte och vår förmiddagspromenad.

Ha en fin dag!

(Visited 31 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Karin Borg 2 oktober, 2018 at 11:22

  Grattis mommas lilla ❤️

  Reply
  1. Sara Borg 2 oktober, 2018 at 12:24

   Tack momma, hälsar Stina ??

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *