Höstens preliminära plan för She Rides Östersund/Åre

Foto: Helena Enqvist

Woop woop snart händer det nya, kuliga cykelgrejor här i krokarna igen! I tisdags träffades Erika, Helena och jag (som är ambassadörer för den lokala She Rides-gruppen här i Jämtland) hemma hos Erika för att ha en planeringskväll för höstens events. Stina var också med förstås, det är ju viktigt att hon blir cykelintresserad redan från start. Det vi kan konstatera är att det är fantastiskt roligt att se hur intresset för cyklingen växer här och att vi nu närmar oss hela 260 medlemmar i facebookgruppen! Mekkvällen som vi arrangerade tillsammans med Velo i mitten på september blev riktigt lyckad, då det var drygt 40 personer som anslöt. Inom kort kommer vi att följa upp den med fler liknande events hos Velo och då blir det både teori och praktik – missa inte det!

Preliminär höstplanering:

  • Tisdagen den 9 oktober kl 18:30 kör Erika pannlampecykling i Brunflo. Här hoppar Hasse in som vikarie för Helena eftersom hon läker sin fraktur i handen (cykelskada…).
  • Tisdagen den 16 oktober kl 18.30 kör Helena och Erika pannlampecykling i Spikbodarna.
  • Lördagen den 20 oktober kl 11:00 blir det stigcykling till Stocketitt (på Frösön) för fika, och där möter jag och Stina troligtvis upp.
  • Vid två tillfällen i november följer vi upp den mycket uppskattade mekkvällen med Velo, nu med fördjupning. Här kommer vi att ha praktiska moment och måste därför begränsa antalet deltagare, så håll utkik – först till kvarn på anmälan gäller!
  • Tisdagen den 4 december vankas det glöggmingel och vintercykelsnack.

Som vanligt lägger vi ut all information i vår Facebook-grupp löpande och där kommer du inom kort kunna läsa mer och anmäla dig till våra event. Om du inte redan är medlem i gruppen så ansök nu (det kostar ingenting att vara med och ALLA oavsett ålder, kön osv är välkomna, det enda vi kräver är att du står för och lever utifrån She Rides grundtanke om att cyklingen ska vara öppen, lättillgänglig och välkomnande för alla).

(Visited 30 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Pannlampecykling i Brunflo med She Rides – Sara Borg

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *