Pannlampecykling i Brunflo med She Rides

Tidigare i veckan hade vi en planeringskväll för höstens She Rides-events, där Erika, Helena och jag som är lokala ambassadörer här i Jämtland, träffades över en fika hemma hos Erika. Efter det lade jag ut vår preliminära plan med löfte om att mer information skulle komma ut inom kort och nu ligger alltså det första eventet ute. Som vanligt ska anmälan göras i förväg via vår Facebook-grupp så att vi vet vilka som kommer.

Först ut på höstplanen är pannlampecykling här i Brunflo nu på tisdag den 9 oktober klockan 18:30. Det blir Erika, som med uppbackning av Helenas sambo Hasse, kommer att hålla i stigcyklingen. Ni som hängt med på sommarens events har säkert träffat Hasse redan?! Han var ju bland annat med och cyklade när vi körde teknikträningen i Mumindalen (Torvalla) samt var fikaansvarig tillsammans med mig när det var stigcykling i Spikbodarna.

Så ladda lamporna och se till att din cykel är utrustad med reflexer! Som vanligt ligger fokus på att ha kul tillsammans så tempot läggs på en nivå så att alla kan vara med.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *