Finväder och funderingar

Här sitter jag ute på altanen i finvädret och njuter av en kopp kaffe och värmande solstrålar. Bäbis sover i vagnen efter vår promenad och det är rackarns fint att få en stund för sig själv och bara fundera på…

  • Vilken cykel jag ska köpa! Några dagar innan Stina föddes hade jag skalat ner det till två alternativ, sedan kom hon äntligen och jag hann aldrig bestämma mig. Det är hög tid för det nu.
  • She Rides inspohelg i Stockholm i slutet på november, det blir kul det! Stina måste få följa med såklart.
  • Vad ska jag göra i helgen, det är ju redan fredag?! Finvädret ser ut att hålla i sig så det får nog bli en hel del utomhus i varje fall.
  • Om jag ska ta och fixa en enkel teknikbana ute på gården. Vi har en gigantisk gräsmatta så jag skulle kunna träna teknik på mtb där medan Stina sover ute i vagn.
  • Om jag fixar en sådan teknikbana så skulle vi kunna ha ett She Rides-event hemma hos mig igen (som i maj) fast den här gången med teknikfokus, och så grillar vi korv efteråt. Vi har nämligen en grillplats på gården också. Fast vid närmare eftertanke kommer säkert snön snart så vi kanske får ta det till våren istället…

Vad funderar du på idag?

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *