She Rides klädshop är öppen!

Jag i överdel från retrokittet som var limited edition

God morgon vänner!

Jag har alldeles glömt att berätta för er att She Rides klädshop äntligen är öppen igen! Den här gången ligger det vintercykelkläder redo för beställning och finns i två utföranden. Det är ett supersnyggt grå/svart kit med rosa detaljer, det vill säga det klassiska community-utförandet (sååå snyggt!). Sedan finns också ett kit i cykelklubbens färger och utförande, de officiella färgerna om du ska tävla i klubbkläder. Du hittar shoppen här.

Tänk på att kläderna tillverkas på beställning först efter att shoppen har stängt (som brukligt med klubbkläder), så det kommer att dröja innan du har dem i din hand. Ett preliminärt besked säger leverans nångång i mitten eller slutet på november, men det kan komma att ändras om shoppen efter önskemål hålls öppet längre än planerat. Den här gången beställde jag klubbkittet, både över- och nederdel, och är så pepp på att få hem dem och komma igång med cyklandet igen.

Om du är sugen på She Rides kläder men inte har något egentligt behov av att köpa nytt så vill jag även tipsa om att det finns en She Rides köp- och säljsida på Facebook. Där har jag vid flera tillfällen köpt begagnade grejor till bra pris, bland annat det här fina camokittet (västen jag har på bilden längst ner i inlägget) och den här fräscha vita tröjan.

(Visited 96 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *