Första familjefyset!

Vilket härligt väder vi har haft i helgen hörrni! Temperaturer upp emot 20 grader igår och jag såg många som var ute och motionerade i shorts och t-shirt igen. Idag är vi tillbaka på regn och bara 6 grader, men vad gör väl det?!

Vi monterade löparhjulet på vår multisportvagn i lördags, det är en Thule Chariot Sport 1, och jag har testat den varje dag på förmiddagspromenaderna. Den går mycket mjukare på grusväg med det här stora hjulet fram jämfört med de små promenadhjulen, men å andra sidan är den inte alls lika lättstyrd. Eftersom jag mest går på grusvägar så tänker jag ändå behålla det stora hjulet på nu. Lars testade att springa med den i helgen också för allra första gången. Vi bäddade ner Stina för hennes eftermiddagslur och gav oss ut på familjefys igår. Lars sprang med henne i vagnen och jag rullade bredvid på cykel (ja, du läste rätt, jag är uppe på hoj nu och det är så skoj). Stina sov nöjt hela rundan och såg ut att ha det minst lika bra som oss vuxna.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *