Som Helena sa: ”She Rides tar inte paus…”

Hösten är äntligen här med allt vad det innebär. Färgsprakande natur, frisk och krispig luft men också mörker och ibland regn. Att hinna cykla i dagsljus på en vardag är för många redan ett minne blott och något som endast hör helger till i många månader framöver. Men som Helena sa:

She Rides tar inte paus för att det blir höst!

I tisdags körde gänget med pannlampor här i Brunflo där jag bor. Erika och Hasse hade bjudit in och det blev ett litet gäng som trampade iväg och lös upp skogsstigarna här i trakten. För några var det allra första gången de provade mörkercykling, en annorlunda, spännande och lite häftig upplevelse!

Redan ikväll kommer en ny chans att hänga på. Då är det nämligen dags för ett återbesök uppe i Spikbodarna, där vi körde i somras. Den här gången är det pannlampa som gäller och att upptäcka stigarna på ett nytt sätt. Samling på parkeringen klockan 18:30 där Erika och Helena möter upp för cykling i 60-90 minuter beroende på ork och väder. Som vanligt hittar du mer information och anmälan till eventet i vår facebookgrupp.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *