Jag har ÄNTLIGEN bestämt mig!

The face of en småtrött men jävligt glad och cykelsugen småbarnsmorsa!

Som jag har funderat. Hit och dit, fram och tillbaka. Vilken cykel ska jag egentligen ”leka” på nästa år? Du som har hängt här ett tag har kanske koll på att jag sålde min älskade skogsmaskin tidigare i sommar, när jag konstaterade att det inte var ett dugg skönt längre att klämma ihop gravidmagen och cykla stig längre. Jag står inte utan hoj, jag har en rejsigare superfin cross country-cykel som jag tävlar långlopp på, men jag vill ha en lekfullare och mer förlåtande stigcykel som jag kan köra där det är extra brötigt (skog och fjäll) trots att jag inte är så bra tekniskt sett. Det blir liksom lite roligare när en kan lita på att cykeln löser det mesta, då kan jag vara modigare och hänga med på sådant jag inte riktigt törs annars.

Skogsmaskinen ska alltså ersättas med en ny, liknande variant! Jag har kikat på några olika alternativ och redan innan Stina kom hade jag smalnat av alternativen ner till två modeller. Sedan stod det stilla ett tag men för någon vecka sedan började vi diskutera här hemma och i helgen tog jag äntligen tag i saken och provcyklade sambons lekhoj. Nu har jag alltså ÄNTLIGEN bestämt mig. Eller nästintill. Det visade sig nämligen att just den modell jag ska ha görs i två färger. Ridå.

Nu måste jag alltså fatta ytterligare ett beslut. Glossy blue (en högbland mörkblå sak) eller satin oak (matt grön/brun-aktig). Jag bad om hjälp på instastories tidigare i veckan och där vann den högblanka blå, men jag är inte riktigt övertygad. Att jag har så svårt att välja tyder dock på att det egentligen inte spelar så stor roll utan att jag tycker att båda alternativen är okej, så jag tänker att leveranstider och sådant också kan få spela in. Som vanligt vill en ju ha hojen så snart som möjligt!

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *