7 saker jag gör just nu

Elvakaffe med utsikt

  1. Läser bloggar och snubblade in på Anja Forsnors inlägg 7 saker jag gör just nu och kände direkt att den här listan river jag av direkt!
  2. Sms:ar med min lillasyster om helgen. Vi ska åka till föräldrahemmet i Brånan och fixa lite inför vintern, bland annat ska L sätta in dörrar på garaget. Min pappa gick bort i vintras och han var mitt i ett byggprojekt, som vi nu försöker hjälpa mamma att få klart, och så ska vi åka till kyrkogården och vinterfixa lite på pappas grav också.
  3. Dricker kaffe med utsikt. Jag har varit ute på förmiddagspromenaden med Stina i barnvagn och därefter passat på att köra mina ”träna-på-att-träna-övningar” ute på altanen medan bäbis sover vidare i vagnen. Efter träning kommer kaffe, det är sedan gammalt det, och elvakaffet är liksom en extra viktig tradition.
  4. Funderar fortfarande på vilken färg jag ska välja på cykel… (kolla gårdagens inlägg om du inte förstår vad jag syftar på). Dagens i-landsproblem alltså, jag vet.
  5. Inser att jag borde passa på att packa inför helgen nu när Stina ändå sover, istället för att sitta här och sippa kaffe i solen. Men what the fuck, give the morsa a break liksom.
  6. Hurrar för att kommunen har upphävt uppmaningen om att vi måste koka allt kranvatten. Det var i onsdags eftermiddag när jag var på väg till frisören som ett viktigt meddelande till allmänheten gick ut om att dricksvattnet misstänktes vara otjänligt. Ett prov hade visat sig vara kontaminerat med e-coli och för att vara på den säkra sidan så varnades allmänheten direkt. Idag har man alltså avblåst det hela efter att flera prover tagits som visar att vattnet är rent. Jag brukar generellt ofta treårstrotsa sådana här uppmaningar om det inte är superallvarligt förstås, men nu med Stina i familjen så kände jag att jag behövde vara lite mer försiktig så jag har kokat vatten för fulla muggar och försökt komma ihåg att bara dricka från tillbringaren i kylen och inte ur kranen…
  7. Fantiserar om allt i träningsväg som jag inte har kunnat göra som vanligt under sommaren. Du vet långa löpturer på fjället eller i skogen, ”skoj på hoj” i Rörbäcksnäs och något så enkelt som ett snabbt varv i löparskor på lilla slingan här utanför dörren hemma. Det stora och fantastiska ryms ofta i det lilla. Nu gläds jag så in i norden åt att jag snart är där igen, snart är jag ute på lilla slingan och njuter.

Vad gör du just nu?

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *