Idag har jag inte bråttom

Jag gick och lade mig igår kväll med en lös plan för den här fredagen. Jag tänkte att vi skulle komma upp i lite bättre tid än igår, min dotter gillar sovmorgnar, och ta oss ut på vår förmiddagsrunda senast klockan 10 för att ha gott om tid till det där andra jag ville göra.

Men nu sitter jag här, med Stina sovande sött på kökssoffan och kopp kaffe nummer två i muggen. Klockan är snart kvart över tio. Utanför fönstret är allt vintervitt, den första snöiga morgonen för den här hösten, och allt jag känner är att jag inte har bråttom. Det finns inga måsten idag. Det jag ville igår kan jag ändra på idag när känslan är en annan. Det är det fina med föräldraledighet. En av alla positiva saker alltså.

Nu tänker jag sitta här och känna lugnet tills Stina vaknar och vill äta. Sedan går vi ut, när än det nu blir, på min dotters första åktur i ett vinterlandskap.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *