Cykellycka, mjölksyra & äventyr

Det är namnet på Elna Dahlstrands blogg. Det är också en bra beskrivning på vad jag har ägnat mig åt idag. Eller ja, så värst mycket äventyr kanske det inte var i någon annans ögon, men för den här småbarnsmorsan var det nästan som att få komma till himmelriket idag då jag cyklade i skogen på riktigt för första gången sedan Stina kom till världen. Jag har visserligen smygcyklat en kortare stigsnutt för ett par veckor sedan, men idag var det skogen för hela slanten – så härligt!

Var kondisen tagit vägen kan vi snacka om en annan dag men alltså känslan i kroppen är fantastisk. Att cykla utan en stoooor gravidmage känns så rackarns lätt att det inte gör så mycket att jag flåsar och får blodsmak i munnen av minsta lilla uppförsbacke. Vetskapen om att det dessutom kommer att kännas bättre och bättre för varje pass, till skillnad mot under graviditeten då det var tvärtom, skadar inte precis heller.

Jag fick förresten köra på en rackarns fin lånehoj idag. Vi har ju fått snö här och min cykel saknar dubbdäck. Lars bytte på sin Stumpjumper igår kväll, för att kunna dra iväg och köra ett par timmar med happyridegänget i morse, så jag smidde planer om att låna den av honom. Sagt och gjort, när han kom hem bytte jag om och tog ”stumpen” till skogs. Vilken rackarns skön cykel alltså!

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *