Dagens bästa besked!

Hej bloggvänner! Det är måndag och jag känner mig så pepp på den här veckan, kan du gissa varför? Okej, jag kan inte hålla mig utan avslöjar det på en gång. Svaret är att jag idag på förmiddagen var hos min barnmorska på efterkontroll och fick ”godkänt-stämpel”. Allt från knip, snitt och ”invärtes” ser och känns fint, så nu finns det egentligen inga större restriktioner utan jag kan köra på och träna det som känns bra – hurra!

Jag fick också p-piller utskrivet och ska testa det för första gången på många många år. Det känns nästan lite som att vara tonåring all over igen. Jag minns att jag fick rejäla humörsvängningar i början när jag åt piller på 90-talet (shit va gammal jag är…!!!), men å andra sidan hör det ju tonåren till i övrigt också, så vi får väl se hur det går den här gången. En kan ju bara sluta om det inte känns bra!

Nä, nu har jag inte tid att sitta här vid datorn längre. Dels vaknar Stina vilken minut som helst, men jag vill hinna träningsplanera lite också. Det är verkligen njutning att faktiskt känna att det är fritt fram att så smått börja göra allt det där jag har längtat efter så länge. Häng kvar vettja! Jag lovar såklart att berätta om allt eftersom.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.