Köp begagnat!

Jag kommer knappast vinna något miljö- eller hållbarhetspris även om jag försöker göra bra val i vardagen. Jag brister på för många punkter men försöker tänka ”ingen kan göra allt, men alla kan göra något”. En sak som jag tipsat om tidigare men nu vill slå ett slag för igen är det förträffliga med köp- och säljgrupper på Facebook, och då särskilt She Rides egen sådan, där jag fyndat både en, två… och kanske till och med fem gånger.

Hör bara på detta! I förra veckan kom det ut en annons på bib:ar från retrokollektionen. Det är samma som den här jackan jag har på bilden, kanske She Rides snyggaste hittills om du frågar mig. Den var limited edition i våras och eftersom jag var jättegravid och väldigt osäker på hur min kropp skulle se ut efteråt så vågade jag inte beställa något annat än en jacka i större storlek än vanligt så att den fungerade på gravidmagen då, och nu till hösten med ett extra lager under.

Nu vet jag vad som funkar och att ett par bib:ar i storlek medium är en hit, vilket var just vad som lades ut till försäljning. Hurra tänkte jag och skickade direkt att jag ville köpa. Säljaren svarar snabbt och det visar sig så lämpligt att hon ska köra förbi här hemma hos mig och kan lämna dem personligen.

Igår stod hon här i min hall efter drygt 50 mil i bil och jag swishade snabbt och enkelt. Hur galet bra var inte det?! Nu saknar jag bara tröja i samma kollektion, storlek small eller medium. Vill du sälja din så är det bara att du hör av dig!

(Gruppen är alltså inte bara för She Rides-kläder, kanske bäst att förtydliga, men det är vad jag köpt alla gånger jag har fyndat.)

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *