Som om hösten hörde min önskan

Så kom tövädret till Jämtland och vintern försvann ungefär lika snabbt som den kom. Jag älskar vintern med allt vad den innebär, såsom löpning i snöfluff med pannlampa, distanscykling med dubbdäck, pulkaåkning, skidor och snöskottning, men som jag skrev häromdagen så känns det väldigt vemodigt i år. Jag är inte redo för vinter riktigt än.

Därför känner jag mig så glad och tacksam för att hösten bestämde sig för ett återbesök. Jag njuter för fullt och carpar skiten ur dagarna utomhus med bästa sällskapet i Stina.

Jag har förresten fått en ny mössa av L. Den ser klarröd ut på bilderna, förmodligen på grund av det starka solljuset, men är lite mera roströd i verkligheten. Väldigt nöjd är jag över den också, och den passar ju hösten perfekt.

Nån mer än jag som gillar att vara ute och tanka D-vitamin i solen nu på hösten?

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *