Äntligen ”newbikeday”!

Som kom äntligen den här dagen som jag väntat på och längtat efter sedan i juli då jag sålde min älskade ”skogsmaskin” och började kika på 2019´s modeller. Jag funderade hit och dit, fram och tillbaka, innan jag slutligen bestämde mig för att jag skulle testa en Stumpjumper ST med 29-tumshjul. Som ni kanske kommer i håg att skrev för någon vecka sedan görs den i två färger inför nästa säsong, en högblank mörkblå och så den som jag till slut fastnade för som är i en matt lite grön-brun färg beroende på ljus.

Jag har givetvis redan varit ute och testat den, det känns lite som att vara barn på nytt då en ville ut och leka med julklapparna direkt, och jag kan inte annat än att vara toknöjd än så länge. Nu har jag visserligen bara hunnit provåka några kortare stigpartier och där var det inte tillräckligt stökigt för att jag ska kunna ge något korrekt omdöme, men känslan med sittställning, reglage med mera lovar gott.

Jag tror att jag kommer att ha riktigt kul på den här cykeln!  WOOP WOOP WOOP

(Visited 19 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Vi drog till Sundsvall – Sara Borg

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *