Just nu

God förmiddag bloggvänner! Det är fredag idag och full fart mot helgen förstås. Jag sitter vid köksbordet och dricker kaffe och tänkte riva av en liten lista innan jag tar med Stina ut på en fredagspromenad.

Just nu:

 • är klockan 10:49.
 • tittar jag igenom bildbiblioteket i min mobil och tycker att Stina är urgullig på den här. Den är från i onsdags morse alldeles efter att hon tagit ett litet bad och låg invirad på sängen i ett stort badlakan.
 • tar Stina en liten tupplur på kökssoffan. Hon älskar att sova där och gör gärna det flera gånger om dagen.
 • sitter jag som sagt och dricker kaffe. Kopp nummer två för dagen. (Vi låg i sängen till klockan 9:15…)
 • skriver jag det här inlägget men alldeles innan det satt jag och filade på ett annat inlägg om att komma igång med löpning efter graviditet och förlossning. Jag fick lite frågor på det tidigare i veckan på instagram så jag tänkte ta upp tråden här på bloggen.
 • är det väldigt dimmigt ute. Jag ser knappt ut genom köksfönstret.
 • känner jag mig lite stel i vänster höft – borde lägga mig på en foamroller ASAP!
 • väntar jag på svar på ett sms som jag har skickat till Elin Borg.
 • inser jag att jag har lite jobb att ta tag i också innan jag stänger datorn och går ut.
 • funderar jag på om jag ska åka in till gymmet i eftermiddag.
 • svarar jag Emma Borg på snapchat.
 • hör jag att Stina börjar vakna till.
 • måste jag sluta skriva.
 • önskar jag dig en fortsatt fin fredag och en trevlig helg!
(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *