En lördag med guldkant

Den här lördagen var något alldeles extra! Den här lite småtrötta småbarnsmorsan hängde med Erika, som också tagit med sig sambon Claes, till gymmet på Storsjöstrand. Vilken galet fin anläggning det är förresten! Jag tränar mest i Odenskog pågrund av närheten till kontoret, men nu kommer jag definitivt att välja den här också. Smidigt med så bra parkeringsmöjligheter alldeles utanför också trots närheten till city.

Erika hade satt ihop ett bra pass till oss med ett gäng övningar i superset. Jag tror att det tog 40-45 minuter att köra igenom med bra effektivitet. Jag kommer garanterat ha träningsvärk i morgon! Utfallsstegen tog direkt. Mot slutet av graviditeten rekommenderas att en undviker enbensövningar så det var rackarns länge sedan jag gjorde några… Jag tog en promenad när jag kom hem och nu känns det lite bättre.

Hur var din lördag, har du tränat något idag?

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *