Härligt smetigt i skogen idag!

… och fy faan rent ut sagt vad bra jag körde! Visst, jag är många minuter långsammare än mitt bästa jag såklart, men huvudet är med på ett sätt som jag inte har upplevt på länge.

Jag, som normalt sett sällan tränar hårt, har helt plötsligt fått smak på maxpuls. Smak på blodsmak faktiskt. På vardagarna får jag många timmar lågintensiv motion med barnvagn, när helgen erbjuder en timme fri lek, då vill jag nyttja den till max.

Idag blev det tre varv mtb (totalt 60 minuter) på min favoritslinga. Jag kapade drygt två minuter av tiden jag satte för ett par veckor sedan och jag krigade allt jag hade. Jag körde verkligen bra och det var så sjukt jävla kul. Jag är verkligen nykär i cykling!

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *