Här är jag!

Den här veckan jobbar vi lite, jag och Stina. Eller ja, det är alltså jag som jobbar och Stina som får hänga på, men hon sover mest i vanlig ordning. Tack och lov går det att fixa så att vi kan sitta hemma hos oss, så för Stinas del är det ingen större skillnad mot en vanlig dag. Förutom att hon har tvingats upp vid 7:30 istället för klockan 9, och att förmiddagspromenaderna blivit utbytta mot en kortare version på kvällstid.

Men nu är det onsdag eftermiddag och vi har gjort helg. Min nya kollega har lämnat Östersund och styrt tillbaka mot Umeå, och jag känner mig väldigt glad och förväntansfull på att få jobba vidare tillsammans med henne under nästa år. Stina sover så hon vet inte om att livet återgått till det vanliga, men det kommer hon snart att märka. Jag laddar för en jogg med sportvagnen senare.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *