Jag vill be om ursäkt…

…för bristen på peppiga cykelinlägg med nytagna cykelbilder på den här cykel(?)bloggen.

I brist på färska bilder får ni några från november förra året. November tänker du kanske?! Javisst, det var faktiskt snöfritt hemma hos oss en sväng då också, även om det kan vara svårt att tro med tanke på den massiva snömängd som kom lite senare. Se så fint jag matchar outfitten med min gamla älsklingshoj också, den var allt rackarns snygg den. Jag saknar den lite ibland just därför. För att den var så fin alltså.

Och ja, ibland cyklar jag i tumvantar. Jag är en riktig fryslort och växlar och bromsar minst lika dåligt, om inte ännu sämre, med stelfrusna händer än i tummisar. Punkt slut. Alla stilpoliser kan gå och dra nåt gammalt över sig. Det är bara fånigt att frysa om en har grejor som gör att en slipper. (Hade du sagt det till mig när jag gick i mellanstadiet hade jag iof inte hållit med…)

Jag hade en fin rutin förra hösten med lunchcykling. Ett tag tror jag att jag körde fredagar, men sedan flyttade jag det till måndagar då det passade bäst att jobba hemifrån. Vi kör alltid skypemöte på måndagar och det går finemang varifrån som helst. Då var det toppen att dra ut direkt efter mötet och ladda om lite innan jag körde adminmåndag för fulla muggar resten av dagen. De här bilderna är från just ett sådant lunchpass.

Jo alltså, det var ju det här med ursäkten också. Jag har cyklat en del men fokus har varit på själva cyklandet och inte så mycket på foto, så ni får helt enkelt hålla tillgodo men de här gamla bilderna så länge.

Hejsvejs!

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *