Glöggmingel med vintercykelsnack

Torsdagen den 6 december, nästa vecka alltså, är det äntligen dags att samla ihop She Rides cykelvänner här i stan igen, den här gången till ett glöggmingel med vintercykelsnack.

Vad har man på sig när man cyklar i 20 minusgrader? Måste man ha dubbdäck på vintern och vilka ska man i så fall satsa på? Det och mycket mera ska vi snacka om över en kopp glögg. Spara på dig alla frågor du har om vintercykling, och ta även med dig dina bästa tips så att du kan dela med dig!

Vi ses på torsdag den 6 december klockan 18:00, på Hagvägen 10 i Östersund (uppe i Odenskog, ett rött trähus mittemot XXL Sport). Vill du cykla dit går det bra att ta med hojen in, vi löser förvaringen inomhus men ta gärna med lås ändå för extra säkerhets skull. Föranmälan till eventet gäller och det löser du på vår facebooksida. Är du inte med i gruppen så tycker jag att du ska ansöka om medlemskap nu. Alla är välkomna, killar, tjejer, unga och gamla. Det kostar ingenting att vara med i cykelcommunityn.

Vi kommer att bjuda på glögg och något enklare tilltugg. Vill du ta med dig en kaka eller några bullar att bjuda på, så att det blir som ett litet knytkalas, så vore det fint men det är inget måste.

Varmt välkomna!

Ps. Lokalen har plats för ca 20 sittande. Blir vi några fler så får vi turas om att stå. Finns det hjärterum så finns det stjärterum! Ds.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *