Med mindre än en vecka kvar till jul

Hej vänner! Tänk att idag är det bara sex dagar kvar till jul. Hur känns det, är du stressad? Trots att jag inte har alla klappar på plats ännu så känns det rätt lugnt faktiskt. Jag tänker att det allra viktigaste ändå är att vi är tillsammans och har det mysigt. Eller vem försöker jag lura? Lite stressad känner jag mig då jag har gjort en beställning som verkar dra ut på tiden, och den är typ den viktigaste ordern inför årets julfirande. Snacka om antiklimax ifall det paketet inte hinner fram förrän i mellandagarna alltså. Nåväl, det är inget att göra åt det nu. Jul blir det ändå och jag får väl i värsta fall slå in små paket med lappar i där det står att tomten tyvärr hade semester över jul i år så att han kommer först lite senare.

I helgen var vi i Brånan hos mamma, det var Stina, lillasyster Emma och jag. Vi bakade kanelbullar, fixade med julgranarna, rullade julköttbullar, drack många koppar kaffe, tittade på Vinterstudion och hade det bara allmänt mysigt. På lördagen kröp temperaturen ner mot -27 grader men på söndagen när jag gick ut på barnvagnspromenad med Stina så kändes -8,5 som rena värmeböljan, jag fick knäppa upp min dunkappa för att inte alldeles smälta bort. Det är märkligt hur snabbt kroppen vänjer sig ändå.

När vi kom hem på söndagseftermiddagen hade pappan i det här huset julstädat lite och tagit fram vår julgran, sååå mysigt. Stina var helt utmattad av nya intryck så hon blocksov i ett par timmar tills vi var tvungna att väcka henne för att få i henne lite mat, byta blöja och kläder och sedan dra iväg på årets julbord med familjen Magnusson. Det blev på Tivars Gårdsmejeri den här gången, ett litet och mysigt ställe som jag inte varit till förut. Det ligger ute på Norderön så vi fick åka färja en bit för att ta oss dit.

Hoppas att du också hade en fin helg och att du inte stressar alltför mycket nu sista veckan innan jul. 

* Alla bilder i det här inlägget är från lördagens kanelbullsbak
(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *