En stark start på 2019!

Årets första löptur!

Nytt år och nu är jag här igen! Efter lite drygt en vecka tillsammans med storfamiljen i föräldrahemmet i Brånan styrde vi hemåt Södergård igår. Borta bra hemma bäst, eller hur det nu är en brukar säga. Jag har vilat upp mig och sänkt vilopulsen med flera slag, på riktigt alltså, min klocka har registrerat en vilopuls i snitt under 50 slag per minut i flera nätter, något jag inte haft sedan innan Stina. Att hänga i gäng och känna lugnet ett tag är verkligen som balsam för själen. Jag åkte ner kvällen före julafton med både gråten och andan i halsen, en lätt touch av magkatarr och en märklig sorts stress som hade ökat dagarna inpå. Vi har lite sjukdom i familjen på flera håll just nu och det påverkar oss alla på olika sätt. Efter dagarna där nere känner jag mig pigg och på gång igen och OJ så skönt ändå det är att vara hemma ock. Drömmen vore såklart att varva lite oftare. Jag är dålig på att åka ner på helgerna men borde ta tillvara på den möjligheten oftare.

Hur som helst, idag är det 2019. Ett nytt år med nya möjligheter. Nu tycker jag iof att en kan vända blad, sätta punkt och starta om lite när som helst, men visst finns det ändå en särskild symbolik just vid årsskiftet. Den här tiden brukar jag i bloggen summera tränings- och tävlingsåret som gått, men tänker att jag står över det den här gången också. I slutet av 2017 förlorade jag min pappa precis i den vevan och tappade sugen för att blogga där ett tag så det blev aldrig av, och 2018 var jag ju mest gravid och stod på sidan vid alla lopp men om du är nyfiken på tidigare år så hittar du några gamla summeringar här.

Årets första dag har jag startat starkt. Jag brukar springa på måndagar så jag skulle egentligen ha gjort det igår, men det blev lite av en resdag då fokus låg på att komma hem, packa upp, komma i ordning och liksom landa. Därför flyttade jag måndagslöpningen till idag. Jag följde mitt eget bästa råd, det vill säga att klä mig för träning direkt från morgonen så att tröskeln för att ta sig ut är minimal, och när Stina började bli trött efter frukost så bäddades hon ner i vagnen och jag tassade ut. Så sköööönt! Nu är tränings- och tävlingsåret 2019 officiellt igång och jag hoppas att du fortsätter hänga med mig här i bloggen.

Gott Nytt År!

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *