Hoppsan, dagarna sprang i väg!

Oj, tiden har verkligen flugit ifrån mig den senaste veckan. Jag filar på ett par lite längre blogginlägg men blir liksom aldrig klar. Jag har börjat skriva men så vips har det hänt något och så har jag fått avbryta. Därför får det bli som det blir idag.

Helgen har varit fullsmockad med mycket hockey. Min äldsta systerson har spelat cup och jag har kollat alla matcher, antingen på plats eller streamade på nätet. Laget var grymma och gick hela vägen till final, där de tyvärr föll mot Sollefteå som vann välförtjänt.

Och vet ni, jag har ju börjat jobba! Egentligen redan vid årsskiftet men första ”riktiga” dagen med fasta arbetstider är idag. Lars är hemma på 25% nu och jag arbetar motsvarande, vilket alltså innebär 10 timmar jobb per vecka.

I morse tassade jag upp när familjen sov sött och så hade jag gjort halva min dag (jag slutar kl 11:30 på måndagar) när de klev upp och var redo för frukost. För att göra övergången så smidig som möjligt för Stina så jobbar jag hemifrån och kommer amma frukostmålet nu i början, men sedan är tanken att det blir ett mål med flaska måndagar, onsdagar och fredagar.

Vid lunch växlade vi över och det var en glad Stina som mötte mig i hallen efter att hon och pappan hade varit ute och rullat vagn. Vi käkade lite och sedan gick hon och jag till affären, jag med podd i öronen och Stina sovandes. En härlig måndag ändå och jag är så pepp på att få smyga igång med jobb såhär och på att Stina ska få mysa med sin pappa ?

(Visited 25 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Det här med att jag har börjat jobba – Sara Borg

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *