Första (och hittills enda) löpningen utan vagn

Jag känner mig stark i löparkroppen, vilket är en fantastisk känsla förstås, men vidare snabb är jag inte. Jag joggar fortsatt ett par-tre kortare pass i veckan och älskar varje steg. Visst, ibland är det tungt, men att KUNNA springa igen efter graviditeten överväger allt.

Ett enda pass utan vagn har det blivit, och det var magiskt. Jag kände mig lätt i steget och kunde tassa på fint bredvid L som fick ta den extra vikten att knuffa vagnen, julafton till ära.

Motionerar du på julafton? Det gör jag och jag älskart. Inte för att jag måste, jag joggar som sagt bara några gånger i veckan så inte behöver jag ta det just på julafton, men jag vill! Jul tycker jag handlar om att göra sånt en gillar, och jag gillar ju att springa. Vi har kört morgonjogg, jag och Lars, i många år nu. Nu sist blev det dock en förmiddagsjogg i stället eftersom det bättre passade in med Stinas sovtider.

Skönt förresten att springa med henne utanför kroppen. Julen innan hade jag henne i magen och mådde så illa när vi var ute och tassade på julaftonsmorgonen.

(Visited 35 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Elna - Cykellycka, mjölksyra & äventyr 22 januari, 2019 at 20:27

  Vilken himla fin julklapp till sig själv. Älskar att hänga här och läsa ikapp och relatera till så mycket, det får mig att reflektera fint över hur det nyss var och hur fint det var att uppleva den stora glädjen i allt det där enkla som man gör ”för första gången”.

  Reply
  1. Sara Borg 23 januari, 2019 at 19:26

   Tack fina du ❤️

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *