Jag längtar She Rides!

Ojojoj vad jag längtar vår- och sommarcykling nu alltså! Den senaste veckans töväder med sol, takdropp och fågelkvitter har fått asfalten att kika fram både här och där. Det får mig att bli sådär riktigt sugen på att hojja utomhus igen, för det har tyvärr inte blivit mycket av den varan denna vinter.

Igår kväll hade vi en liten videokonferens med Jessica för att snacka senaste nytt på She Rides-fronten och spåna lite idéer för hur vi kommer att jobba framöver med den lokala gruppen här i Östersund-Åre. Det kommer att bli sååååå bra.

Nåväl, idag har vädret slagit om till tvåsiffrigt minus och det yr snö i luften. Jag tar en extra jacka, en buff och varma vantar för nu är det dags att dra ut på en förmiddagsjogg med en sovande Stina i sportvagnen.

Jag önskar dig en fin dag!

(Visited 27 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.