Alla mina ursäkter

Vi har cyklar här hemma i huset så att det räcker för ett helt kompani! Just nu står fyra stycken uppställda i cykelrummet, en landsvägare och en mtb i trainer, samt två stycken motionscyklar. Trots det har jag ungefär hundra ursäkter till varför jag inte använder dem mer än jag gör.

Nåväl, det är ingen mening att gråta över spilld mjölk utan jag firar hellre och klappar mig själv på axeln de gånger jag lyckas ta mig över tröskeln. Att trycka ner sig själv brukar sällan höja motivationen – tvärtom!

Så hipp hipp hurra för mig som rev av ett gäng onsdagsintervaller igår medan Stina låg ute och sov sin sista lur för dagen.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.