Sportlov utan sport (?!)

I vanlig ordning blev det en fjälltripp för oss under vecka 10. Lite kortare och närmare hem än vanligt, vi brukar ju dra till Sälen, och helt utan sport för min del. Åja, många timmar promenerandes med barnvagnen och solglasögonen fick möta vårsolen, men både längdskidorna och utförsutrustningen förblev oanvänd. Nåväl, jag tar nya tag nästa år. Mysiga dagar med familjen blev det i varje fall, denna gång i Storhogna.

Bloggandet har varit under all kritik de senaste veckorna, jag vet, jag lovar att rycka upp mig!

(Visited 31 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.