Bakom mina solglasögon längtar jag vår

Just nu dumpar det ner snö utanför mitt köksfönster och alla snöflingor yr runt i den kraftiga vinden. Annat var det i början på veckan då jag samlade promenadmil med vagnen iklädd solglasögon. Stort älsk på att våren gör sig påmind lite då och då, jag längtar verkligen på riktigt nu. Tänk dig takdropp, fågelkvitter och värmande solstrålar mot den vinterbleka huden som sedan blir alldeles fräknig.

Är du också klar med vintern nu? Jag vill ha snöfria skogsstigar där jag kan cykla och springa. Jag vill ha isfria grusvägar där jag kan cykla med Lill-Stina bakom mig i vagn. Jag vill ha en snöfri altan där jag kan sitta i solen och dricka kaffe medan jag läser en bok.

Våren kom nu, jag väntar på dig!

(Visited 36 times, 1 visits today)

2 Comments

    1. Sara Borg 15 mars, 2019 at 11:42

      Tack! ?

      Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *