Babyswimmer

Jo, jag har nästan glömt att jag skulle visa er Stinas simring! Hon verkligen älskar att flyta runt i den och är helt trygg i vattnet när hon har den på. Vi brukar bada utan den både före och efter, och då håller L eller jag henne i famnen, men när hon har ringen på får hon sprattla runt själv en stund.

Som synes så sitter ringen runt halsen istället för klassiska badringar som ska vara runt magen. Det ser lite otäckt ut men hon flyter bekvämt i den. Ringen öppnas och stängs enkelt med kardborreband, så det är inget som ska träs på eller så. För hakan finns en liten ”urgröpning” så att ringen hamnar på rätt ställe.

Fördelen med en sådan här ring jämfört med en traditionell är att barnets huvud hålls ovanför vattenytan (svårt att välta framåt som en kan göra i vanlig ring) och den hindrar även en del vattenstänk i ögonen när hon plaskar med händerna. Det ska även vara svårt att glida ur den, om en har spänt åt den korrekt.

Fiffigt va?!

(Såklart måste en vuxen hålla bäbisen under uppsikt hela tiden precis som vid bad med vanlig badring. Vill bara förtydliga det).

(Visited 317 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Elna - Cykellycka, mjölksyra & äventyr 14 mars, 2019 at 12:08

  Så himla härligt nöjd och lycklig hon ser ut Stina!
  Får förresten så fina flashbacks av att följa er, kommer liksom ihåg vad som hände för ett år sedan och hur allt var och det känns fint. Lovis är inte bebis längre, det gick så fort, och ibland glömmer man liksom bort alla dedär grejerna man gjorde för första gången eller när det plötsligt blev enklare och hur gött det ändå var att vara mammaledig!

  Reply
  1. Sara Borg 15 mars, 2019 at 11:41

   Lovis är stortjej nu och jag älskar att följa er för att få en liten aning om vad som väntar oss framöver ❤️

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *