Ibland behöver jag bara gnälla av mig lite

Kommer du ihåg att jag för lite mer än en månad sedan var nere i värsta löparsvackan? Jag var så totalt omotiverad helt plötsligt och det var en kamp med mig själv varje gång innan jag tog mig ut. Det kändes så rackarns svårt och tungt, framförallt mentalt. Jag gnällde av mig riktigt ordentligt i det här inlägget och ni var flera stycken som peppade mig duktigt på instagram, vilket gjorde mig glad förstås.

Hur gick det sedan då? Jo, precis som jag själv var inne på där i slutet så brukar det fungera för mig om jag bara biter ihop och kämpar mig igenom. Jag har haft otaliga svackor i mitt löparliv så jag känner mig trygg i att det är sådant som går över om jag bara hänger i. Det gjorde det även denna gång!

Att springa är inte alltid roligt och behöver heller inte vara det. Jag älskar löpning i grunden, men en kan inte vara på topp jämt helt enkelt. Nu är jag tillbaka till att faktiskt längta efter de flesta passen igen, och precis så vill jag att det ska vara. Jag har dessutom varit ute på några pass utan löparvagnen också, men mer om det i ett eget inlägg för nu har jag lite annat att pyssla med innan Stina vaknar från sin sovstund.

Jag önskar dig som läser ett fint avslut på den här helgen ?

(Visited 19 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.