Idag

  • …glider jag runt i min nya tröja/jacka från adidas som jag fullkomligt älskar. Det var kärlek från första ögonkastet då jag såg och klickade hem den från nätet. Den här kommer jag att bo i hela våren. Min syster kommenterade att den ser ut som ett påskägg och vid närmare eftertanke har hon rätt. De gula blommorna ser ut som påskliljor. Jag blir i varje fall glad av både färg och mönster!
  • …ska Stina och jag till öppna förskolan i vanlig ordning på onsdagar. Vi håller tummarna för att kompisarna Liv och Lykke också kommer.
  • …är jag helledig. Jag har bytt jobbdagar den här veckan så jag var i tjänst igår pga ett ledningsmöte.
  • …dricker jag mer kaffe än vanligt. Det känns som om det behövs. Jag har sovit lite dåligt på sistone. Eller egentligen inte sovit dåligt, däremot har jag haft svårt att somna om på morgnarna efter att jag har varit upp och ammat Stina vid fem. Kan det vara ljuset som ställer till det?
  • …har jag träningsvärk efter det korta kettlebellspasset jag körde i måndags. Visst älskar man (läs: jag) träningsvärk? Japp, I do. Speciellt när det var länge sedan jag kände den känslan.
  • …planerar vi för dop. Ja, du läste rätt. Äntligen har vi tagit tag i det och nu är datumet i varje fall bokat. Nu är det ”bara” resten som ska fixas. Dessvärre har nog Stina vuxit ur min gamla dopklänning… Typiskt.

Vad gör du idag? Berätta gärna, jag är nyfiken!

(Visited 18 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.