Aprilväder

Efter en fredag med magiskt vårväder och årets hittills längsta cykeldistanspass, med Stina i solglasögon bak i cykelvagnen, längtade jag helg. Jag såg fram emot hur vi, hela familjen, skulle hänga utomhus och njuta.

Men så kom lördagen och med den ett riktigt aprilväder, snö snö och åter snö. Grått och disigt. Inget väder som direkt motsvarade mina önskningar, men vet du vad, det gör inget! Nä, nu när jag har fått en försmak av våren, med torr asfalt, mysig löpning och flera cykelpass utomhus, nu har jag tålamod att vänta. Det kommer säkert ta några dagar innan det här töar bort, men låt gå för det då. För min del passade det rätt så bra med en lugnare dag inomhus. Mina ben var i ärlighetens namn rätt så trötta efter en vecka med lite mera tid på cykeln. Det känns att jag slarvat i vinter, och de där extrakilona där bak i vagnen de känns också vill jag lova.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.