God morgon måndag!

Men alltså, som jag har skrattat den här helgen. Helst hade jag kanske velat gråta men det går ju inte riktigt. Från söder strömmar bilder på cyklister och löpare i kortkort. Alltså fattar du? De är UTOMHUS med bara armar och ben. Här i Jämtland har vi haft världens aprilväder. Kolla bilderna här bara! Ena sekunden snöar det på tvären och strax därefter är det bara kallt, blött och grått. Det blev liksom vinter igen. Det som i Stockholm skulle kallas snökaos. Snöslask överallt och motvind så det stod härliga till när jag skulle ut och springa med Stina. Och grått, grått och grått. Ungefär fifty shades of grey, minst.

Jag har vintertights, ullstrumpor, en väst utanpå löparjackan, tumvantar och en varm mössa. Det behövdes vill jag lova!

Löpningen gick bra i varje fall, om du undrar. Det blev inte så långt men tempot ökar sakta men säkert, trots den bitvis knepiga vinden. Det kanske kan bli en rätt så rolig löparsommar det här ändå, om allt vill sig väl.

Och nu är det som sagt måndag, solen skiner och allt är förlåtet. Hej nya veckan! ☀️

(Visited 9 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.