Löpning – humörhöjare för både stora och små!

Alltså, jag har ju redan varit inne på det här med gnällbäbisen som plötsligt kom tillbaka efter en månad med solsken och glatt humör mest hela tiden. (Om du missade det inlägget så hittar du det här).

I onsdags höll jag verkligen på att gå upp i limningen på eftermiddagen. Och då ska sägas att jag bara hade haft Stina i några timmar för jag jobbade förmiddag. Trots det kände jag när klockan närmade sig 17 att jag inte stod ut en endaste sekund till med lill-citronen som mest gnölade eller gallskrek vad än jag försökte hitta på för skojig lek eller sång. Hon hade sovit rätt dåligt på dagen också så det var inte så konstigt egentligen. Till slut såg jag ingen annan utväg än att stoppa ner henne i vagnen och sticka ut och springa. Annars gör jag bara det när det tajmar med sovstund, men den här gången fick det bli en runda ändå. Sagt och gjort, ner med Stina i vagn, på med solglasögon på oss båda, and off we went!

Alltså, kanske veckans bästa beslut! Löpning är ju livet hörrni! När vi kom hem trettio minuter senare var vi båda på betydligt bättre humör och orkade hela vägen fram till det var läggdags för lillgumman. Hon tog en liten tupplur på kanske 10-15 minuter i vagnen ska sägas, men den var tydligen välbehövlig, för det var inga som helst problem för henne att somna för kvällen bara drygt en timme senare.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.