De smått magiska förmiddagscyklingarna

Inget ont som inte har något gott med sig! Ja, så lyder det gamla ordspråket och visst ligger det mycket i det. Att Stina har det småkämpigt med sina sovstunder på dagen just nu innebär att det blir betydligt mer cykling för mig varje vecka än det troligtvis hade blivit annars. För faktum är att bäst funkar det om vi cyklar med henne i vagn, så 1,5 timme ungefär brukar det bli på förmiddagarna. Nu är inte jag hemma varje dag, jag jobbar ju deltid, så vi snackar inte varje dag sju dagar i veckan för min del, men ändå. Ett gäng cykeltimmar blir det för mig och de senaste veckorna har jag inte precis klagat för vädret har varit smått magiskt. Kolla här bara! Solsken och kortbyxor, ja ni förstår hur underbart det är att starta dagen på det viset.

Fast nu säger prognosen att det blir snö på torsdag så jag får nog leta fram vintercykelkläderna igen, men det gör inte så mycket.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.