När du får nån timme för dig själv

Hur många gånger har du inte sovit dåligt och varit så trött att ögonen nästan går i kors? Så var det för mig i söndags. Stina hade krånglat lite på natten och det slutade med att jag knölade ihop mig i en liten soffa inne på hennes rum bredvid hennes säng och försökte sova där framåt morgonkvisten. Det gick sådär om vi säger så. L avlastade fint och tog gumman från sjusnåret så att jag skulle kunna sova vidare, men det gick däremot inte alls. När klockan närmade sig halv tio och det var dags för Stinas sovstund kändes det nästan som om jag behövde den mer.

L stack ut på förmiddagscykling med henne så att jag återigen skulle kunna vila. Jag kände dock ganska snabbt att det inte var läge för att sova. Istället ville jag tanka energi utomhus…

Sagt och gjort. Jag bytte om till löparstassen och stack till skogs, vilket visade sig bli veckans bästa beslut. Inte helt otippat ändå, för i vanlig ordning finns det få saker som piggar upp en småtröttis som frisk luft, lagom rörelse och naturen!

Jag vet att det låter som värsta klyschan, men det är så sant som det är sagt.

Ps. Jag är fullständigt medveten om att trötthet som beror på andra saker än EN natts kass sömn inte botas med en lugn joggingtur i skogen. Så du som lider av värre problem ska inte känna dig hetsad att sticka ut och springa nu utan chilla för guds skull ❤️ Ds.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *