En vanlig jävla lista

God morgon och ursäkta språket, men jag är på sååå dåligt humör och tänker att det kanske blir bättre om jag får skriva av mig lite, så här kommer en lördagslista!

Ps. Varning för gnäll! Ds.

Dagens känsla

Dålig. Har jordens huvudvärk och är därför på riktigt dåligt humör just nu. Jag hade så många planer för den här förmiddagen och nu orkar jag inget av det. I stället sitter jag här och surar, men ska pronto plocka fram en värktablett så kanske det känns bättre redan när jag har skrivit klart?!

Dagens kläder

Blå jeans, en grå hoodie och svarta ullstrumpor, för ja, det ligger fortfarande kvar lite av snön som kom häromdagen så varmt på fötterna är ett måste. (Som du ser så är inte bilden i inlägget dagsfärsk utan jag plockade upp den från arkivet).

Dagens väder

Kallt. Någon enstaka plusgrad och som sagt så ligger det fortfarande kvar lite snö, men solen skiner just nu så kanske kanske att den smälter bort idag. Håll tummarna!

Dagens frukost

Den blev av den mindre varianten eftersom jag hade tänkt cykla direkt efteråt och inte ville vara för full i magen. Kaffe, rysk yoghurt med hallon, svartvinbär och pumpakärnor. Ska nog komplettera med en ostmacka nu när cyklingen fick skjutas fram.

Dagens bästa

Det är lördag och ledig dag så L är också hemma <3

Dagens träningsplaner

Vill/ska (beror på hur det blir med huvudvärken) cykla. Hade tänkt ta det nu på förmiddagen men skjuter på det till efter lunch och hoppas att livet känns lite bättre då.

Dagens depp

Idag går Lidingöloppet MTB av stapeln och jag önskar så att jag hade varit där med She Rides och stått på startlinjen. Nu sitter jag hemma och surar i stället, men igår kväll hittade jag en bild i min telefon från exakt denna dagen 2014, då jag på just Lidingö upplevde min allra första cykeltävling. Du kan läsa lite om den upplevelsen (och mer om mig som cyklist) här.

Dagens pepp

Allt är inte mörker, tvärtom! I torsdags kväll träffades vi ambassadörer för She Rides Östersund/Åre – Helena, Erika och jag – och planerade cykliga saker för första delen av sommaren. Det känns så kul! Det blir lite nytt, några favoriter i repris och framförallt massor av cykellycka. Hoppas att ni hänger med i sommar, här i bloggen eller live på hoj! Om du inte redan är med i vår facebookgrupp så hoppa på nu, det kostar ingenting, och du hittar den här.

Dagens bästa nr 2

Att jag känner mig sååå fräsch i håret! Jag var till frissan igår och det var verkligen välbehövligt. Massor av torrt och slitet hår kapades av och färgen fixades till, supernajjs!

Nä hörrni, nu känns allt redan så mycket bättre även om huvudvärken fortfarande känns av. Jag ska ta mig en kopp kaffe och en ostsmörgås, och sedan rycka upp mig lite.

Ha en fin dag!

(Visited 20 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.