Exakt vad jag behövde!

Jag hann inte träna igår. Eller hann och hann, jag valde bort det. Så heter det. På förmiddagen var det jobb och eftermiddagen var jag pepp på att ta det lugnt och vara med Stina såklart. Men i tanken fanns längtan efter att köra ett pass cykelintervaller inomhus efter Stinas nattning. Samtidigt vet jag precis hur det brukar vara, när hon somnat är det enda jag vill att bli serverad en riktigt god middag i soffan till en grym serie.

Nåväl, räddningen blev att L stack iväg på ett ärende som skulle ta närmare två timmar. Perfekt egentligen för plötsligt blev det rätt så lätt ändå att motivera mig till att byta om och faktiskt kliva upp på den där cykeln. För nån middag och soffmys skulle det ändå inte bli förrän han kom hem.

Sagt och gjort. Jag gjorde det. Jag rev av den där halvtimmen som jag hade föresatt mig och i den ett gäng 40/20-intervaller. Alltså fyrtio sekunders fullt blås varvat med tjugo sekunder mystramp. Och tänk så nöjd en kan känna sig efteråt. Mest för att det faktiskt blev av. I made it!

(Visited 26 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.