Med full fart mot helgen

Det är fredag och vid det här laget har många redan gjort helg. Jag checkar också ut från jobbet nu men sitter kvar på kontoret för att skriva det här bara, sedan ska jag också åka hem till familjen.

Fredag, kanske veckans bästa dag va? Jag är föräldraledig på förmiddagen och idag nyttjade jag Stinas sovstund till en jogg. Hon sover mellan 1,5-2 timmar efter frukost, men så länge springer jag inte så jag brukar ställa ut henne i vagnen så får hon sova en stund själv först. Idag kom jag ut 45 minuter senare och sprang i 45 minuter tills hon vaknade. Mycket bra upplägg!

Efter lunch har vi avbyte på hemmaplan så då körde jag in till kontoret och har haft en riktigt produktiv eftermiddag här, om jag får säga det själv. Och det får jag ju, det är min blogg så jag bestämmer. Jag har även druckit onödigt många koppar kaffe och börjar så smått oroa mig för nattsömnen. Rätt onödigt. Både att dricka så mycket kaffe och att oroa sig. jag menar, dte går ju liksom inte att göra så mycket åt saken nu.

Helgen då, har du några planer? Jag tänker cykla förstås, kanske lyckas jag åka till gymmet och springa på löpband också, jag är faktiskt riktigt sugen på det. Mamma kommer in i morgon och ska vara barnvakt på eftermiddagen för vi har lite grejor vi måste fixa med. Tack och lov för en bra stötteapparat runt omkring ändå. I övrigt tänker jag att jag tar det lite som det kommer, det är som go´ast så tycker jag.

Nä, här kan jag inte sitta, sköt om dig och ha en fortsatt fin fredagskväll!

(Visited 12 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.