Tillsammans skapar vi magi!

Här sitter jag och förändrar cykel-Sverige. Inte själv förstås och mitt bidrag är väl ytterst knapert i jämförelse med många andra eldsjälars, men det är ju precis det som gör skillnad när många går tillsammans.

Sedan några veckor tillbaka sköter jag medlemsadministrationen för She Rides cykelklubb varannan vecka, och just i kväll är en sådan kväll. Det innebär att jag välkomnar nya medlemmar in i vår förening, registrerar dem i medlemslängden och på idrottonline samt ser till att de bjuds in till She Rides CK på Facebook.

Vad är She Rides, undrar du kanske? Jo, det såddes helt enkelt ett frö för länge sedan – om att göra cykelsporten mer öppen för alla och underlätta och bidra till att fler tar sig ut och upplever det fantastiska med att sitta på en cykel. Det var så She Rides föddes och communityn på Facebook är idag vibrerande stark och en magisk samling av människor som alla har stora hjärtan och hjälper varandra att just lyfta, inspirera och inspireras av varann. Det finns en urkraft i att inse att ingen är stark ensam i motvind.

Du kan också gå med i She Rides. Vi är för hon, han och hen – ALLA. Att vara med i communityn kostar ingenting. Gillar du det vi gör i cykel-Sverige och vill vara med och bidra, eller om du vill tävla, då går du med i She Rides CK. Medlemsavgiften ligger på 400 kronor och du går med via vår hemsida, där du också kan läsa mer om vilka vi är och vad vi står för. Jag eller Eva tar emot din ansökan och ser till att släppa in dig i gemenskapen – varmt välkommen!

Från nybörjaren och hurtbullemotionären till eliten – She Rides är verkligen för alla! För ett par veckor sedan gick Lidingöloppet MTB av stapeln (och jag surade lite över att inte stå på startlinjen) där klubben med sitt elitlag, ett av de första inom MTB i Sverige, dominerade sett till antalet startande i damernas elitklass. Längst nådde för dagen föreningens grundare Jessica, tätt följd av resten av gänget.

Framgång föder framgång, brukar det så fint heta, och visst ligger det mycket i det. Styrkan i att vara just ett lag som peppar och inspirerar varandra är stor. I helgen tog teamet sin första seger och den stod Sara Öberg för – magiskt.

Nu på söndag skapar vi magi här hemma hos mig. Då är det nämligen dags att upprepa succén från förra året. Communityn för Östersund/Åre kör kickoff och precis som i fjol tar Erika och jag ut MTB-gänget på våra favoritstigar här i Brunflo, medan Helena plockar med sig landsvägscyklisterna från Östersund via Marieby, och så möts vi upp på min altan för fika och cykelsnack. Väderleksrapporten lovar gott, nästan lika varmt och soligt som vi hade det 2018. Om du vill hänga med eller känner någon som är intresserad så joinar du oss på Facebook, det kostar som sagt ingenting men du behöver vara med i gruppen för att kunna ta del av info och anmäla dig till våra events. Välkommen!

(Visited 41 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.