Dop för lillskruttan igår

Alltså förlåt men det är så mycket strul med min blogg just nu. Jag vet att den ligger nere flera gånger per dag och igår kväll när jag bara skulle titta in och säga hej en snabbis så gick det inte att komma in.

Vi hade ju dop för lillskruttan igår och jag ville bjuda er på en bild! Så mysigt allt blev och vi är så glada för alla som ville komma och fira henne med oss. Ceremonin i kyrkan blev precis så avslappnad och familjär som vi hade önskat oss, mycket för att den lilla solstrålen verkligen bjöd på sig själv och vinkade till publiken och gjorde lustiga miner. En mysig präst gjorde sitt till också förstås. Här får ni en liten smygtitt på hur det såg ut i kyrkan i varje fall.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.