Skönt att vara igång igen

Vi hade ju dop för lillskruttan i lördags, äntligen. Det blev en superfin dag på alla sätt och vis, men på kvällen när allt var över var det som om proppen gick ur. Dagen hade gått så snabbt. Vi som slitit i en vecka med allt fika, inköp och andra förberedelser, trots att ingen av oss egentligen är särskilt road av sånt. Vi är inte sådana som håller tillställningar och bjudningar. Inte mådde vi särskilt bra heller, jag var helt utan matlust hela veckan. Syrran och hennes kille låg i magsjuka och vi hade träffats helgen innan, så kanske hade jag nåt jag också men klarade mig bättre?! Sömnen fungerade inte den heller så jag var så slut. Ingen träning såklart på många dagar, det gick inte, men dagliga barnvagnspromenader tog jag mig ut på ändå för att få luft och lite rörelse.

Så kom vi igenom dopet och dagen efter hade vi She Rides-kickoffen. Efter det kom min matlust – och livsglädje – tillbaka! Hela veckan har jag haft ett sådant skönt flow! Jag har älskat varje löpsteg och varje tramptag. Jag har varit motiverad och det har inte en enda gång känts tungt att byta om och sticka ut, trots att det varit både regn och rusk av och till. Hurra, vilken härlig känsla! Its good to be back on track ??

(Visited 18 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.